Kirkegården

Snejbjerg kirkegård er inddelt i to afsnit, "den gamle kirkegård" og "den nye kirkegård".

"Den gamle kirkegård" er  delt i afdelingerne A, B og C og indeholder traditionelle gravsteder til kister og urner.

"Den nye Kirkegård" ligger nord for den gamle og har forskellige mulige begravelsesformer:

• Afdeling 1: Er til anonyme kiste- og urnegrave i plæne.

• Afdeling 2: Er Urnegrave i plæne med vandret liggende mindesten på 70*50 cm med nedhugget tekst. Der må kun sættes en buket i anbragt vase.

• Afdeling 3: ikke ibrugtaget plæne.

• Afdeling 4: Er kistegrave i plæne med vandretliggende mindesten på 70*50 cm med nedhugget tekst. Der må kun sættes buket i anbragt vase.

• Afdeling 5: Række A-E er traditionelle grave. Række F-M er grave med 40 % almindelig gravsted med mindesten, beplantning mv. og 60 % plæne med tvungen flerårig vedligeholdelsesaftale. Række N og O er traditionelle urnegrave.

Henvendelse vedr kirkegården til Graver. Harald Lund Andersen – tlf. 97 16 20 69  mobil 29 66 99 69. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links og download

Om Kirken Menu