Kirkegården

Snejbjerg kirkegård er inddelt i to afsnit, "den gamle kirkegård" og "den nye kirkegård".

"Den gamle kirkegård" er  delt i afdelingerne A, B og C og indeholder traditionelle gravsteder til kister og urner.

"Den nye Kirkegård" ligger nord for den gamle og har forskellige mulige begravelsesformer:

• Afdeling 1: Er til anonyme kiste- og urnegrave i plæne.

• Afdeling 2: Er Urnegrave i plæne med vandret liggende mindesten på 70*50 cm med nedhugget tekst. Der må kun sættes en buket i anbragt vase.

• Afdeling 3: ikke ibrugtaget plæne.

• Afdeling 4: Er kistegrave i plæne med vandretliggende mindesten på 70*50 cm med nedhugget tekst. Der må kun sættes buket i anbragt vase.

• Afdeling 5: Række A-E er traditionelle grave. Række F-M er grave med 40 % almindelig gravsted med mindesten, beplantning mv. og 60 % plæne med tvungen flerårig vedligeholdelsesaftale. Række N og O er traditionelle urnegrave.

Henvendelse vedr kirkegården til Graver. Harald Lund Andersen – tlf. 97 16 20 69  mobil 29 66 99 69. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links og download

Om Kirken Menu

Koncerter

Se mere om vores to koncerter i efteråret her

Tirsdag d. 26. september kl. 19.30: Koncert med violinisten og bysbarnet Louise Gorm og hendes strygerkvartet.

Torsdag d. 23. november kl. 19.30: Julekoncert med de to sangere Ole Jørgensen og Mette Jacobsen og deres pianist Rasmus Steenberg. Et fint blandet repertoire af julens sange og salmer med et rytmisk præg

Billeder